Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

ul.Akademicka 13, 20-950 Lublin
woj.lubelskie
tel. (081) 445-66-45
fax. (081) 445-68-85
  • Stacjonarne
  • Niestacjonarne
  • Podyplomowe
studia I stopnia
studia II stopnia
studia jednolite
studia zaoczne - studia zaoczne, studia wieczorowe - studia wieczorowe, studia zaoczne i studia wieczorowe - studia zaoczne i studia wieczorowe

Kierunek: Technologia żywności i żywienie człowieka - studia magisterskie

Wydział: Nauk o Żywności i Biotechnologii

Opis kierunku

AAzwiń
Studia stacjonarne drugiego stopnia trwają 1,5 roku (3 semestry), studia niestacjonarne trwają 2 lata - kończą się uzyskaniem tytułu zawodowego magistra inżyniera.


Zasady rekrutacji

AAzwiń
Kryteria przyjęć:

1. posiadanie dyplomu z tytułem zawodowym inżyniera na kierunku, na który się ubiega kandydat lub z tytułem zawodowym inżyniera z kierunku pokrewnego lub z tytułem zawodowym magistra inżyniera z kierunku pokrewnego.

2. średnia ocen z egzaminów i zaliczeń na ukończonych studiach



Terminy rekrutacyjne

AAzwiń
rekrutacja letnia na studia niestacjonarne

rekrutacja zimowa na studia stacjonarne
harmonogram na stronie www.up.lublin.pl

internetowa rejestracja kandydatów od 10 stycznia do 26 lutego 2012

Opłaty

AAzwiń
opłata jednorazowa za semestr: 1900 zł lub 3 raty: 1000,500,500

Dziekanat/sekretariat

AAzwiń
ul. Skromna 8, 20-704 Lublin
tel. (81) 462-33-88, (81) 462-33-70
e-mail: dziekanat.nzb@up.lublin.pl