Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

ul.Al. Mickiewicza 21, 31-120 Kraków
woj.małopolskie
tel. (012) 662-42-74
fax. (012) 633-62-45
  • Stacjonarne
  • Niestacjonarne
  • Podyplomowe
studia I stopnia
studia II stopnia
studia jednolite
studia I stopnia
studia II stopnia
studia jednolite
studia zaoczne - studia zaoczne, studia wieczorowe - studia wieczorowe, studia zaoczne i studia wieczorowe - studia zaoczne i studia wieczorowe
System studiów
studia podyplomowe - niestacjonarne, - stacjonarne, - przez internet

Kierunek: Technologia żywności i żywienie człowieka - studia licencjackie

Wydział: TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI

Opis kierunku

AAzwiń
(I inż., 3,5 -letnie) specjalności: technologia żywności, żywienie człowieka, jakość i bezpieczeństwo żywności

Zasady rekrutacji

AAzwiń
konkurs świadectw dojrzałości jeden przedmiot do wyboru: chemia (P/R), matematyka (P/R), fizyka z astronomią (P/R), biologia (P/R)

Dziekanat/sekretariat

AAzwiń
30-149 Kraków, ul. Balicka 122
+48 012 662 47 48
wtzyw@ur.krakow.pl